Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

”Uskalla erottua. Pisan tornikaan ei kiinnostaisi ketään, jos se seisoisi aivan suorassa.”

"Vierivä kivi ei sammaloidu". Minulle luonteenomaista on liikkua koko ajan paikasta toiseen -kävellen, autolla, lentäen- välillä myös ilman päämäärää.  Jatkuva kokemuksien  ja uuden oppimisen nälkä pitää liikkeessä. Monta rautaa täytyy aina olla tulessa ja monta projektia mielessä.  Onneksi on kuitenkin oma koti ja perhe, jotka toimivat tämän tuuliviirin ankkurina!

“Se mitä en osaa- opettelen”. Tällä motolla olen huomannut pärjääväni missä tahansa eteeni tulevassa asiassa, olenpa sitten kotona remontoimassa rintamamiestaloamme tai vieraassa maassa aloittelemassa uutta arkea byrokratian pyörteissä.  Työurani aikana olen työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä aina myynti-ja toimistotehtävistä tarjoilijaan tehden samalla keikkatyöläisenä milloin mitäkin henkilöstövuokrausyrityksissä. Olen toiminut myös etsivä nuorisotyöntekijänä, matkanjohtajana, opettajan sijaisena ja erilaisissa hankkeissa ja projekteissa. Ulkomaita on tullut kierrettyä yli 20 maan verran ja asunut olen Englannissa, Kreikassa ja Espanjassa. Matkaevääksi reissuilta on tarttunut paitsi sitä kuuluisaa elämänkokemusta, myös suvaitsevaisuutta, avarakatseisuutta ja uusia ystäviä. Työhistoriani on laaja ja monisäikeinen- niin kuin yrityksenikin. 

Olen valmistunut filosofian maisteriksi puheviestinnän (puheoppi) pääaineesta ja opiskellut toisena pääaineena myös vokologiaa eli puheäänen tutkimusta ja harjoittamista. Sivuaineina luin hallintotieteitä, tiedotusoppia ja johtamista sekä ulkomaanvaihdossa liiketaloutta. Lisäksi olen opiskellut kasvatustieteitä ja terveysalan ammattitutkintokin löytyy viimeisimpänä tutkintona. Pääosaamistani on puheviestinnän eri osa-alueet. Olen puhealan ammattilainen myös työelämän kautta.  Olen työskennellyt radiojuontajana vuodesta 2009 ja tehnyt samalla juontokeikkaa ympäri Suomen. Juontajana olen ammattitaitoinen äänenkäyttäjä, muuntautumiskykyinen ja viljelen mielelläni huumorin kukkaa.

Kouluttajana vahvuuksiani on esiintymisjännitykseen, vuorovaikutukseen, julkiseen esiintymiseen, äänenkäyttöön sekä ammatilliseen viestintään liittyvät osa-alueet. Viime vuosina olen työskennellyt vastuuvalmentajana  Valmennuskeskus Publicin TE-toimiston asiakkaille suunnatuissa uravalmennuksissa ja näissä koulutuksissa varsinkin  viestintä, SOME ja erityisesti esiintymisjännitys ja vuorovaikutustaidot osana työelämää ja urasuunnittelua ovat olleet tykättyjä asiasisältöjä. Koulutusten puitteissa tunnen erinomaisesti TE-toimiston palvelut, yritysmaailman sekä suomalaisen koulutusjärjestelmän. Urakouluttajana olen saanut kiitettävää palautetta osaamisestani ja palautteissa minua on usein luonnehdittu seuraavin sanoin” innostava, mukaansa tempaava, energinen, puhelias ilopilleri, hauska koheltaja- mutta silti langat aina hyppysissä, ammattitaitoinen ja asiansa osaava, oikealla alalla.” Kouluttajana olen rento ja ja vuorovaikutuksellinen, mutta tarpeen tullen myös vaativa ja tuloskeskeinen. Pyrin huomioimaan asiakaskunnan alusta loppuun saakka sekä antamaan mahdollisimman paljon käytännön esimerkkejä teoriatiedon tueksi.