Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

”Uskalla erottua. Pisan tornikaan ei kiinnostaisi ketään, jos se seisoisi aivan suorassa.”

 PALVELUT

- juontaja erilaisiin tapahtumiin

- tapahtumatiedotus

- media & viestintätehtävät

- koulutus & konsultointi

- luennot eri aiheista

 

Lisäksi välitämme myös artisteja eri tilaisuuksiin- kysy lisää!

 

Puheviestintäpalvelu Argume tekee yhteistyötä usean eri palveluntarjoajan kanssa ja käytössä on laajat ja monipuoliset verkostot ja kontaktit. Yrityksen kautta saat tilaisuuteesi SUN- Radiosta ja Järviradiosta tutun juontajan tai vaikkapa mielenkiintoisen luennoitsijan haluamastasi aiheesta. Tarjolla on apua myös erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien kuten festivaalien, yritysten virkistyspäivien ja messujen järjestämisessä ja toteuttamisessa erityisesti Etelä-Pohjanmaan alueella, mutta myös muualla Suomessa. Kauttamme saat myös artistin tilaisuuteesi viihdyttämään yleisöä.

Argumen käytännönläheisissä koulutuksissa puolestaan valmennetaan asiakkaita urasuunnitteluun, terveysviestintään, yritysviestintään ja puheviestinnän eri osa-alueisiin liittyvissä teemoissa. Koulutukset keskittyvät viestinnän monipuoliseen kehittämiseen muun muassa asiakasviestinnän, julkisen esiintymisen ja ammattillisen viestintäosaamisen alueilla. Lisäksi autamme urasuunnittelussa joko henkilökohtaisen tai ryhmävalmennuksen muodossa. Lisäksi tarjolla on ajankohtaista tietoa ja käytännön ohjausta äänenkäytössä ja äänenhuollossa puheammateissa toimiville sekä kaikille puheäänen käytöstä kiinnostuneille.

Koulutuksen kesto vaihtelee parin tunnin mittaisesta intensiivikoulutuksesta useamman päivän tai jopa viikkojen mittaisiin koulutuksiin. Koulutuksen tai konsultoinnin tarve, aihe, sisältö, tavoitteet, muodot ja kesto neuvotellaan aina tapauskohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa.