Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

”Uskalla erottua. Pisan tornikaan ei kiinnostaisi ketään, jos se seisoisi aivan suorassa.”

Puheviestintäpalvelu Argume järjestää yksilöllisesti räätälöityjä puheviestintä alan koulutuksia esiintymisen, vuorovaikutuksen ja puheäänen harjoittamisen saralla ensi sijaisesti lyhytkoulutuksina. Pitkiä koulutuksia järjestetään uravalmennuksen puolella. Koulutuksia järjestetään koko Suomen alueella. Koulutuksessa painotetaan vahvasti käytännön kokemusta yhdistettynä akateemiseen tutkimukseen ja puheviestinnän tieteenalan teorioihin. Koulutukset eivät rakennu tavanomaisista kalvosulkeisista ja videotykkiäkin käytetään minimaalisesti. Käytössä on erilaiset oppimisympäristöt ja metodit aina virtuaalimaailmasta interaktiivisiin vuorovaikutusharjoutuksiin. Kouluttajan puheet eivät myöskään ole paperista luettuja, vaan luennoilla ja harjoitusten yhteydessä pyritään luomaan avointa ja keskustelevaa ilmapiiriä. Arjesta kumpuavat kokemukset ja monipuoliset esimerkit eri tilanteista ovat oppimisessa kaiken A ja O.

”Et voi opettaa mitään mikä vetäisi vertoja hyvälle esimerkille”

Koulutukset pyritään rakentamaan osallistujien tarpeiden pohjalta. Tavoitteena on, että jokainen koulutukseen osallistuja saa kotiin vietäväksi paitsi iloisen mielen, myös uutta ja rakentavaa tietoa aiheesta sekä motivaatiota joko puheviestintätaitojen kehittämiseen tai oman uran ja elämän uunnitteluun.

Koulutusten muoto ja kesto määritellään aina tapauskohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa. Koulutukset voidaan järjestää joko tilaavan tahon omissa tiloissa tai erikseen varatussa toimitilassa. Pääkouluttajana toimii Kirsi Lassila.

Tarkemmat tiedustelut räätälöidyistä koulutuksista ja konsultoinnista sekä tarjouspyynnöt voi osoittaa sähköpostitse osoitteeseen kirsi.lassila@argume.fi